Owh..Mula² mencuba kemudahan template designer yang memudahkan itu. Tetapi rupanya macam lebih susah je. Banyak benda tak reti nak edit bila guna template designer, pelik kan?

Jadi terpaksalah balik kepada template minima yang asal. Godek² sendiri, hasilnya?












Hijauuuuuuuu!!!

Kebetulan tahun ni menjadi Guru ketua Rumah Hijau..hoho..Sungguh mendamaikan warna hijau ini kan.?

Tiba² nak terasa nak ubah blog biru n@m@n kepada tema hijau..haha.

Amacam? Sesuai tak template ni dengan konsep photoblog? Bukannya goblok ye!!

P/S : Seronok juga bermain dengan coding ye! Silap coding menangis ooo.
0 comments
Baru² ni awal bulan 8 meriah dengan acara Konvekesyen kan? Haritu tiba² dapat job 'last minute' untuk ambil gambar konvo. Kelam kabut dibuatnya.

Lokasi di sekitar Putrajaya.

gambar ni lebih cantik sekiranya muka nampak semua dan scroll itu direndahkan lagi. Kerana Universiti Malaya kat situ berkilau.

Yang dua dibawah ni pulak, kalau dikecilkan lagi aperture lagi bagus kot!


0 comments